Adana seks terapisi

Adana seks terapisi

Adana seks terapisi: Cinsellik ve ilgili sorunların terapisi ancak 90’li yıllardan sonra ülkemizde yaygınlaşmaya başlamıştır. Aynı şekilde adana seks terapisi uygulamasıda ancak 2000li yıllardan sonra gündeme gelmiştir. Cinsel sorunların bir tabu gibi algılanmış olması ve konuyla ilgili özel uzmanlıkların bulunmaması ya da yeterli olmaması bunun en önemli 2 nedeni gibi görünmektedir.

 Ancak son yıllarda tıbbın bir çok alanında olduğu gibi cinsel sorunlarda da artık özel olarak uzmanlaşma başlamış ve cinsel terapi eğitimi psikiyatristler, psikologlar ve adana seks terapistleri arasında yaygınlaşmaya başlamıştır. Artık bir çok akademik kurumda bu konu için özel birimler oluşturulmaktadır. Özel uzmanlar yetiştikçe başarı oranları giderek artmaktadır. Bir sınıflama yapacak olursak vajinusmus (kadın cinsel organının girişe izin vermemesi), erken boşalma (erkeğin cinsel ilişkiye henüz girmemişken ya da girdikten kısa bir süre sonra boşalması) ve hiç orgazm olamamış kadınların tedavisi kolay kabul edilen cinsel sorunlar arasında yer almaktadır.  Sonradan ortaya çıkan (ikincil) orgazm bozuklukları, cinsel isteksizlik, geç boşalma ve başaramama korkusu (performans sıkıntısına) na  bağlı sertleşme bozuklukları, nispeten tedavisi daha zor vakalardır. Bu arada hemen her vakanın az ya da çok cinsel terapilerden fayda gördüğünü vurgulamam gerekir. Evliliğin genel sorunları, cinsel sorunlarla çok etkileştiğinden evlilik sorunlarının çözümü cinsel sorunla uğraşanların ayrıca uzmanlaşmaları gereken bir konu haline gelmiştir. Her iki cinsel sorundan bir tanesi evlilik sorunlarından kaynaklanmaktadır (farklı kültürel geçmişler, kaynana problemi, eski sitemler, özellikle ifade edilememiş sitemler, güç savaşı vb.).

Adana seks terapisi konusunda cinsel terapide özetle: Soruna özel teknikler, cinsel eğitim, egzersizler, evlilik ya da çift ilişkilerini iyileştirme, ve gerekli vakalarda ilaç terapileri kullanılmaktadır. Adana seks terapisti. Cinsel sorunlar ve seks le ilgili sorunlar, tıbbın diğer bir çok alanındaki sorunlarla kıyasladığınızda, düşünülenin aksine çok daha çabuk ve etkili bir biçimde tedavi edilebilen sorunlar. Ancak uzman azlığı, ulaşım güçlüğü devam etmektedir. Alınacak birkaç seanslık adana seks terapisin  kişinin cinselliğine ve dolayısı ile tüm yaşantısına pozitif yansıması beklenir. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşam dileklerimle hoşçakalın.