Erken boşalıyorum tedavisi

Erken boşalıyorum tedavisi

Erken boşalıyorum tedavisi için yazılmış makalelerden birisini okumaktasınız. Önce bir tanım yapalım erken boşalma nedir? çok farklı tanımları olmakla birlikte girmeden ya da girer girmez boşalan yada 1 dk ve altı boşalıyorum diyen grup en sık başvuru grubunu oluşturmaktadır. Eşinden daha erken boşalma tanımı bazı kadınların vajinal orgazmı hiç olamaması ya da orgazm olma zamanının bazen çok uzaması nedeniyle çok tatmin edici görünmemektedir. Kontrol dışı boşalma belki de en tatmin edici erken boşalma tanımı olarak kabul edilebilir.

Eşim neden erken boşalıyor ? Bir çok kadın eşinin erken boşalıyor olmasını kişisel algılar.  Eşiniz bencil olduğu için erken boşalmıyor, yani boşalmadan önceki hisleri ve uyarıları fark edemediğinden ya da bu kontrolü ergenlik döneminde kazanamadığından erken boşalıyor. Suçluluk duygusu ile mastürbasyonu erken boşalma çabası ergenliğinden bu yana erken boşalmasına neden olabilir. Ancak zaman zaman aşırı stress ya da size karşı bilinçdışı öfke bu durumu tetikliyor olabilir.

Erken boşalan eşim için ne yapabilirim: Erken boşalıyorum tedavisi konusunda eşlerden son dönemlerde çok sık sorular almaktayız. Öncelikle eşinize bilimsel kaynaklardan ya da sosyal medyadan erken boşalmanın tedavisinin kolay ve yaklaşık her 2 - 3 erkekten birisinde görülen bir durum olduğunu bilmeli ve anlatmalısınız. Erkekler “evrensel erkek duruşları” nedeniyle tedaviye direnç gösterebilirler ya da bir erkeğin bu konuda yardım almasını utanç verici görüyor olabilirler. Bu durumda onlara karşı nazik ama kararlı bir duruş sergilemeniz çok önemlidir. Size çok öfkeli olan eşiniz bu durumun düzelmesini istemiyor olabilir, bu nedenle nazik anlayışlı ve kararlı bir ikna duruşu bu durumu değiştirebilir.

Erken boşalıyorum tedavisi,  Basit bir eğitim, doğal olmayan yanlış bilgi ve şemaların değiştirilmesi ile ve en önemlisi yaklaşık 5-6 haftalık düzenli egzersizlerle yürütülür. Erken boşalıyorum tedavisinde egzersizler bireysel ve eşle yapılan olmak üzere iki gruptur H. Singer Kaplan’a göre klasik cinsel terapilerin başarı oranı yüzde 95’ lere ulaşmaktadır. Basit 6 adet egzersizin düzenli uygulanması ve eşle ilgili stratejiler çoğunlukla yeterli olmaktadır. İlaç tedavileri ve penis başına uygulanan kremler çoğunlukla geçici ve yetersiz sonuçlar vermekte ve seksten alınan keyfin azalmasına neden olmaktadır.